JAKTA na ICE TOTALLY GAMING 2017

London ICE 2017

Najveći i najvažniji međunarodni poslovni događaj u igrama na sreću na svetu – ICE TOTALLY GAMING dešava se od 7-9 februara 2017. na londonskom ExCeL-u. Vrli novi svet i Šekspir su lajt motivi ovogodišnje izložbe koja će najverovatnije premašiti prošlogodišnjih rekordnih 28,487 posetilaca.

ICE je jedinstveno mesto za okupljanje svih glavnih zainteresovanih strana u igrama na sreću, uključujući operatere, regulatore, proizvođače, inovatore i druge, koje omogućava da izgradnju kontakata, organizaciju sastanaka i uspostavljanje partnerstva uz maksimalnu udobnost i minimalnu muku.

ICE je godišnja lansirna rampa za inovacije u gejmingu, sa bukvalno stotinu novih proizvoda koji će bitim predstavljeni tokom tri dana trajanja.

Ice pruža novi način učenja putem – ICE VOX-a, koji zamenjuje ICE Konferencije i nudi rešenja za ključne izazove vizionara u ovoj delatnosti.

Ove godine, ispred udruženja JAKTA, ICE će posetiti g. dja Mirjana Aćimović, koja smatra da će i ove godine ICE biti jedinstvena prilika da se upozna sa novinama iz industrije uz važne susrete sa čelnicima industrije.

Share