Gates of Olympus Slot Pregled

Gates of Olympus je popularni video slot koji je razvio Pragmatic Play, poznati proizvođač slot igara. Zasnovan je na grčkoj mitologiji i ima zanimljivu temu i odličnu grafiku.

Ovaj slot ima 6 rolni i 5 redova, sa ukupno 20 linija za dobitke. Minimalni ulog je 0.20€, a maksimalni 100€ po spinu. Gates of Olympus ima visok RTP od 96.50% i visoku varijansu, što znači da su dobici retki ali potencijalno vrlo veliki. Maksimalni dobitak je 5000 puta ulog.

Ko je Pragmatic Play?

Pragmatic Play je vodeći proizvođač slot igara osnovan 2015. godine. Njihovi slotovi odlikuju se odličnom grafikom, zanimljivim bonus funkcijama i visokim RTP-om. Osim Gates of Olympus slota, Pragmatic Play je poznat i po drugim popularnim slotovima kao što su Sweet Bonanza, Wolf Gold, John Hunter serijal igara i dr.

Pragmatic Play poseduje licence u preko 20 jurisdikcija što ih čini pouzdanim i sigurnim za igru. Zbog fer šansi u svojim igrama, Pragmatic Play slovi za jednog od najpoštenijih proizvođača slot igara.

Kako funkcioniše Gates of Olympus?

Gates of Olympus je video slot sa "Tumble" mehanikom, što znači da se dobitni simboli uklanjaju sa ekrana i zamenjuju novima, a eventualni novi dobici se dodaju prethodnim. Ovo se dešava u istom spinu i povećava šanse za veliki dobitak.

Osim toga, Gates of Olympus ima i nasumične multiplikatore od 2 do 500 puta na svakom rolnu. Ako se u istom spinu pojavi više multiplikatora, oni se sabiraju i primenjuju na ukupan dobitak.

Bonus karakteristika ovog slota su scatter simboli i besplatni spinovi. Tri ili više scatter simbola aktiviraju 15 besplatnih spinova sa globalnim multiplikatorima.

Pravila Gates of Olympus igre

Pravila Gates of Olympus slot igre su prilično jednostavna. Cilj je sakupiti najmanje 3 ista simbola na susednim poljima, počevši sa krajnje leve rolne. Dobitne kombinacije se isplaćuju i s leva na desno i obrnuto.

Specijalni simboli uključuju Wild koji zamenjuje sve osim Scatter simbola, i Scatter koji aktivira besplatne spinove ukoliko se pojavi 3 ili više komada. Tokom glavne igre, multiplikatori od 2 do 500 puta mogu se nasumično pojaviti na bilo kom simbolu i primeniti se na dobitnu kombinaciju ukoliko učestvuju u njoj.

Besplatni spinovi traju dok se ne potroše svi spinovi, i tokom njih svi multiplikatori se primenjuju globalno na sve dobitne kombinacije.

Glavni elementi igre u Gates of Olympus slotu

Gates of Olympus ima nekoliko ključnih elemenata igre koji ga čine zanimljivim i uzbudljivim za igranje. To su Tumble mehanika, nasumični multiplikatori i scatter simboli.

Tumble mehanika podrazumeva da se svi dobitni simboli uklone sa ekrana nakon isplate dobitka, a prazna mesta popune novim simbolima. Ovo otvara mogućnost za lančane dobitke u istom spinu.

Nasumični multiplikatori u rasponu 2-500 puta mogu se pojaviti na bilo kom simbolu i primeniti na dobitnu kombinaciju u kojoj učestvuju. Više multiplikatora u istom spinu se sabiraju.

Scatter simboli aktiviraju besplatne spinove i isplaćuju se bilo gde na rolnama. Ove tri ključne karakteristike čine svaki spin uzbudljivim i pružaju veliki potencijal za velike dobitke.

Multiplikatori i tabela isplata u Gates of Olympus slotu

Gates of Olympus ima 5 različitih multiplikatora - 2x, 3x, 5x, 10x i 500x. Oni se nasumično prikazuju na simbolima tokom svakog spina.

Najvredniji normalni simbol je Crown koji donosi do 150 puta ulog za 30 komada. Slede Hourglass do 75 puta ulog, Ring do 45 puta, Cup do 36 puta i dragulji Rubi, Ametist, Topaz, Safir i Smaragd sa isplatama do 30 puta ulog.

Scatter simbol u Gates of Olympus slotu isplaćuje 9 puta ulog za 4 komada, 15 puta ulog za 5 komada i čak 300 puta ulog ako se svih 6 Scattera pojavi istovremeno. Ovo je ujedno i najveći pojedinačni dobitak u igri.

Svaki spin nosi potencijal za veliki dobitak ukoliko se pojavi kombinacija retkih visokih multiplikatora ili veliki broj scatter simbola.

Maksimalni dobitak u Gates of Olympus slotu

Maksimalni dobitak koji igrač može osvojiti u Gates of Olympus slotu iznosi 5000 puta ulog. Ovo se postiže ako se u istom spinu pojavi više visokih multiplikatora, na primer 100x i 500x, koji se onda primenjuju na osnovni dobitak.

Uz adekvatan ulog, 4000€ na primer, ovo bi donelo dobitak od 5000 x 4000 = 20,000,000 €! Iako su šanse za ovakav dobitak astronomske, sam potencijal čini svaki spin uzbudljivim.

Najbolje strategije za pobedu u Gates of Olympus slotu

Iako je Gates of Olympus slot prilično nepredvidiv po pitanju dobitaka, postoji nekoliko strategija koje mogu povećati šanse:

  • Iskoristite sve bonus pogodnosti i besplatne spinove koje vam online kazino nudi da biste produžili igru
  • Pažljivo isplanirajte budžet i pridržavajte ga se bez obzira koliko vam igra bude zanimljiva
  • Proučite isplatnu tabelu i simbole sa najvećim multiplikatorima i fokusirajte se na njih
  • Igrajte na duže staze sa umerenim ulozima da biste dočekali pojavu visokih multiplikatora
  • Zabeležite broj spinova između dobitaka da biste stekli osećaj za volatilnost igre

Saveti i trikovi za pobedu u Gates of Olympus slotu

Evo još nekoliko korisnih saveta za igru Gates of Olympus:

  • Koristite besplatne spins bonus funkcije kad god možete da produžite igru bez trošenja novca
  • Ako vam se posreći sa velikim dobitkom, podignite ga odmah umesto riskiranja da ga izgubite nastavkom igre.
  • Ako naiđete na seriju spinova bez dobitka, smanjite vrednost uloga i polako ih povećavajte
  • Pratite promocije online kazina za Gates of Olympus slot kako biste iskoristili bonuses dobrodošlice, besplatni novac i slično
  • Uvek igrajte Gates of Olympus slot za zabavu, a ne da biste brzo zaradili. Strpljenje i promišljena igra su najbitniji za uspeh!

Kombinacija ovih saveta i poznavanja same igre trebalo bi da vam pruži najbolje šanse za ostvarenje lepih dobitaka.

Najčešća pitanja o Gates of Olympus slotu

Da li je Gates of Olympus pravi slot?

Da, Gates of Olympus je pravi video slot koji možete igrati u brojnim online kazinima. Razvio ga je Pragmatic Play, poznati proizvođač slot igara.

Kakva je vrsta slota Gates of Olympus?

Gates of Olympus spada u kategoriju video slotova sa velikom varijabilnošću, što znači da su dobici retki ali kada se dese mogu biti izuzetno veliki. Takođe ima i elemente slotova sa "kaskadama" gde se dobitni simboli uklanjaju i zamenjuju novima u istom spinu.

Kakve su šanse za dobitak u Gates of Olympus slotu?

Teoretski, šanse za dobitak su vrlo dobre jer Gates of Olympus ima visok RTP od 96,50%. Međutim, zbog velike varijabilnosti konkretne šanse za dobitak u svakom spinu variraju i teško ih je precizno odrediti. Maksimalni dobitak od 5000 puta uloga svakako je moguć u bilo kom trenutku.

Da li je Gates of Olympus najbolji Pragmatic slot?

Gates of Olympus je definitivno jedan od najpopularnijih Pragmatic slotova. Kvalitet izrade, zabavna igra, veliki potencijal dobitka i visok RTP ga svrstavaju u sam vrh njihovih igara uz naslove kao što su Sweet Bonanza, Wolf Gold i druge.