Lucky Six: Unapređena Varijanta Binga

Dobrodošli na naš vodič za Lucky Six, popularnu online igru na sreću! Na ovoj stranici dobićete sveobuhvatan pregled Lucky Six igre – od osnovnih pravila i različitih opcija za klađenje do korisnih strategija za povećanje šansi za dobitak. 

Šta je zapravo Lucky Six igra?

Lucky Six je popularna dinamička i uzbudljiva živa igra u kojoj se nasumično izvlači 35 brojeva od 48 loptica za lutriju iz mašine za lutriju. Igrač treba da predvidi šest brojeva koji će biti izvučeni što je pre moguće u procesu. Glavna opcija klađenja u igri je opklada na šest brojeva (Lucky Six). Pored toga, igrači mogu da se klade na boju loptice za lutriju, da li je broj neparan ili paran i ukupan zbir.

Takođe je moguće staviti višestruke opklade od 6 brojeva u igri, čineći tako lakšim da se pogodi dobitna kombinacija. Igračevi dobici će biti veći ukoliko se šest označenih brojeva izvuče ranije u igri. Igra se odvija svakih 5 minuta sa pauzama za održavanje.

Bonus 400€ u Mozzartu na Lucky Six

Mozzart Lucky Six

Mozzart Casino Lucky Six

Ovo je zasnovano na standardnoj Srećnoj Šestici gde igrač bira 6 brojeva od 1 do 48, a 35 brojeva se izvlači da bi se odredio pobednik. Izvlačenja se održavaju svakih 5 minuta.

Korisnici takođe mogu da se klade i na boje loptica. Postoji osam vrsta obojenih loptica. Klađenje na boje znači da svih šest izvučenih loptica mora biti iste boje koju je igrač izabrao.

Dozvoljeno je i unapred klađenje. Igrači mogu da stave opklade plaćanjem iste karte unapred za maksimalno 20 krugova klađenja.

Mozzart kladionica u svojoj ponudi nudi i popularnu dinamičku igru Lucky Six. Za razliku od standardne Lucky Six igre, Mozzartova verzija se zove Lucky Super Six i sadrži neke dodatne bonus elemente.

Minimalni ulog za Lucky Super Six u Mozzartu je 20 dinara, dok je maksimalni 30.000 dinara po tiketu. Maksimalna moguća isplata iznosi čak 10 miliona dinara!

Ova igra je dostupna za igranje na svim Mozzart prodajnim mestima, preko njihovog sajta kao i putem Mozzart aplikacije za mobilne telefone.

Bonus 400€ u Mozzartu na Lucky Six

TVBET Lucky Six

TVBET Lucky Six

TVBET Lucky Six je lutrijska igra koju pruža kompanija Betgames.TV. Igrači mogu pristupiti lutrijskim igrama direktno preko kompanijskog veb sajta ili preko njegovih partnera za online klađenje poput Betway-a, Pinnacle-a i Marathon Bet-a.

U ovoj igri se nasumično izvlači 6 loptica od ukupno 60. Loptice su numerisane od 1 do 9 i imaju crvenu ili plavu boju.

Postoje pet kategorija klađenja, naime brojevi, broj, boje, neparno/parno i ukupan zbir.

U kategoriji brojeva, igrači biraju šest brojeva koje misle da će biti izvučeni. Što ranije su brojevi izvučeni tokom igre, veći je dobitak. Takođe postoje opcije za klađenje na kombinacije od tri ili više brojeva.

U kategoriji boje, igrači se klade na boju loptica koja će biti izvučena - crvena ili plava.

U kategoriji neparno/parno, igrači se klade da li će ukupan zbir ili broj izvučenih loptica biti paran ili neparan broj.

Kategorija ukupnog zbira omogućava klađenje na ukupan zbir svih šest izvučenih loptica.

NSoft Lucky Six

NSoft Lucky Six

Lucky Six kompanije Nsoft je jedna od najpopularnijih verzija ove igre. Igrači dobijaju šansu da izaberu nasumične brojeve ili čak boje kako bi dobili. Postoje standardne opklade i specijalne opklade za klađenje.

Standardne opklade uključuju Main bet 6/35 i Color bet. Za Main bet 6/35, igrači biraju šest različitih brojeva od ukupno 48 brojeva. Mašina generiše 35 brojeva i ako su šest izabranih brojeva među tih 35 brojeva, igrač dobija novčanu nagradu.

Opcija Color bet podrazumeva da igrač izabere šest brojeva iste boje. Dobitak se zarađuje kada mašina generiše šest brojeva iste boje koju je igrač izabrao.

Takođe postoji nekoliko Specijalnih opklada dostupnih igračima. To uključuje: Odd/Even pre-numbers, First number Odd/Even, First ball color i First number.

Kako igrati Lucky Six?

Proces je lak za razumevanje čak i ako nikada ranije niste igrali lutriju. U ovoj igri se izvlači šest loptica od ukupno 60 loptica. Ovih 60 loptica je podeljeno u tri sekcije - A, B i C - sa po dve loptice koje bira svaka sekcija. Od ovih 60 loptica, 30 je obojeno crveno i sadrži brojeve od 0 do 9 dok ostalih 30 plavih loptica takođe sadrži brojeve u rasponu od 0 do 9.

Glavni cilj igre je da se tačno pogodi koji će broj biti izvučen iz mašine za izvlačenje Srećne Šestice uživo. Igrači mogu da izaberu da se klade na pojedinačne brojeve, grupe brojeva, boje, neparno/parno i ukupan zbir, pri čemu svaka opklada ima različite kvote i iznose isplate.

Igra počinje tako što igrači biraju svoje opklade i stavljaju ih na tablu za klađenje Srećne Šestice. Kada su sve opklade stavljene, mašina za izvlačenje nasumično bira šest brojeva od 1 do 60. Ako je bilo koja od vaših izabranih opklada izvučena, onda ste pobedili!

Bonus 400 EUR na Lucky Six

Opcije za klađenje Lucky Six

Lucky Six nudi razne opcije za klađenje, uključujući pojedinačne opklade na brojeve i kombi opklade:

  1. Opklade na brojeve: Ovo su najosnovnije vrste opklada u Srećnoj Šestici. Igrači mogu da izaberu jedan ili više brojeva od 1 do 60 i da se klade na njih.
  2. Broj: Grupe opklada su kombinacije 3 ili više brojeva na koje igrači mogu da se klade. Ove opklade imaju veće kvote od pojedinačnih opklada na brojeve, ali manje isplate.
  3. Boje: Igrači takođe mogu da se klade na boju loptica koje će biti izvučene. Postoje dve opcije: Crveno ili Plavo.
  4. Neparno/Parno: Igrači takođe mogu da se klade da li će ukupan broj izvučenih loptica biti neparan ili paran.
  5. Ukupan zbir: Igrači mogu da se klade na ukupan zbir svih šest izvučenih loptica.

Ovo su glavne opcije za klađenje u Srećnoj Šestici. Detaljnije informacije o isplatama i kvotama možete pronaći na Betgames veb sajtu.

Bonus 400 EUR na Lucky Six

Strategije i savjeti za pobedu Lucky Six

Najbolji način za pobedu je klađenje da zbir svih loptica bude iznad 15,5 ili ispod 38,5. Ovo vam daje preko 940.000+ pobedničkih kombinacija. Međutim, povraćaj za ovu vrstu klađenja je neverovatno nizak - samo 1% vašeg originalnog uloga.

Jedna od opcija bila bi da niske isplate kombinujete sa nekim boljim opcijama za isplatu. Naravno, one su manje verovatne da se ostvare - ali vam pružaju šansu za mnogo bolje nagrade. Na primer, izbor loptica u određenim zonama će vam doneti kvote 90 prema 1, što su najbolje kvote u igri.

Uopšteno govoreći, Lucky Six vam daje bolje ukupne šanse od tri dostupne lutrijske igre kod BetgamesTV. Ali to je nadoknađeno niskim nagradama koje mogu frustrirati kladioce. Predlažemo da pogledate te ostale igre da vidite da li su isplate/kvote prikladnije za vaš stil klađenja.

Bonus 400 EUR na Lucky Six

FAQ

Da li je Lucky Six legitiman?

Da, Lucky Six je legitimna igra koju nudi BetGames, TVBet, Mozzart... Licencirani operater sa Srbija, Kuraçao i UK licencom za kockanje.

Koji je minimalni ulog u igri Lucky Six?

Minimalni ulog za Lucky Six je 1$ ili 100 dinara.

Koje su šanse za dobitak u Lucky Six?

Šanse za dobitak zavise od toga na koje opklade se kladite i koliko brojeva birate za klađenje. Generalno, pojedinačne opklade imaju manje šanse, dok kombi opklade imaju veće šanse.

Da li je Lucky teži od Lucky 6?

Lucky Six je malo složeniji od Lucky 5 jer ima više opcija za klađenje i zahteva od igrača da pogodi ishod šest loptica umesto pet. Međutim, sa malo vežbe i poznavanja igre, može biti podjednako lako za igrati kao i Lucky 6.

Koja je maksimalna isplata?

Maksimalna isplata u Lucky Six je ograničena na 200.000 $.

Mogu li igrati Lucky Six online?

Da, Lucky Six možete igrati u većini zemalja širom sveta. Možete pronaći uglednog i licenciranog sportskog kladioca koji nudi ovu igru.

Koliko se može zaraditi igrajući Lucky Six?

Maksimalna isplata za Lucky Six je 200.000 $! Iznos koji možete osvojiti zavisi od toga na koje opklade se kladite i koliko uplatite. Na primer, klađenje 1$ na jedan broj može vam doneti potencijalnu isplatu do 50$, ali su šanse niže nego kod opklade na grupu brojeva.