Serbia Online Casino
Najbolja Online Kazina u Srbiji 2023 | Licencirani Kazina

Gaming Expo Belgrade 2013 veoma uspešan za Novomatic!

Gaming Expo Belgrade 2013 veoma uspešan za Novomatic!

Novomatic, renomirani lider u svetu igara na sreću, i ove godine je na 7. Gaming Expo-u u Beogradu, potvrdio svoj status kao inovatora i predvodnika u industriji. Izložbom na svom impozantnom štandu, Novomatic je naglasio da Srbiju vidi kao važno tržište sa značajnim potencijalom.

Ističući svoju posvećenost inovacijama, predstavili su niz naprednih proizvoda, uključujući popularne mašine poput ULTIMATE 10™ i FV-610 Premium-V+ Gaminator®. Takođe, u centru pažnje našle su se nove FV-640 Dominator® mašine, povezane sa Magic Joker™ Jackpotom i podržane vizuelnim sistemom ADMIRAL ABSOLUTE VISION®.

Poseban naglasak bio je na Novomatic-ovom REEL TOURNAMENT™, koji je privukao veliku pažnju posetilaca sajma, kao i na rulet najnovije generacije, FS-670 ROYAL CROWN ROULETTE. Najveće iznenađenje za posetioce bila je svetska premijera nove igre ULTIMATE 4 YOU™ za Coolfire™ I+ platformu.

Ovaj događaj je ponovo potvrdio važnost i uticaj Novomatic-a na tržištu igara na sreću u Srbiji i regionu, demonstrirajući njihovu sposobnost da kontinuirano donose inovacije i vrhunsku zabavu svojim klijentima.